Superb Teekannu Mestari Jinshu Seiji Ito, kuuluisan japanilaisen käsityöläisen. Litteä muoto, leveä aukko, rautapitoista Tokoname-savea, poikkeuksellisen hieno sasame-suodatin: tämä käsityönä valmistettu teekannu on täydellinen väline arvokkaimpien vihreiden teiden maisteluun ja näennäisen yksinkertainen aito taide-esine.
Nopea toimitus Ranskassa – 3-5 työpäivää
Materiaali :
Lähde : Tokoname-Yaki, Japani
Yokode Kyusu (sivukahva)
Väri : Oranssinpunainen
Tilavuus : 160ml (0.16L)
Suodatin : Savi, sasame (monireikäinen pallo suuttimen edessä)
Valmistus : Täysin käsintehty
Tekijä: Jinshu Seiji Ito, japanilainen käsityömestari
Tutustu tarkemmin:
Kyusu
Traditionaalinen japanilainen teekannu valmistettu savesta. Sisäpuolelta lasittamaton, se reagoi kosketukseen veden ja teen kanssa paljastaen sen aromit.
Suodatin kaaton edessä: tee kelluu ja haudutetaan vapaasti, jotta ainesosat ja aromit saadaan täysin uutettua. Tee säilyy tuoreena ja sitä voidaan hauduttaa useita kertoja (= useita haudutuksia).
Tokoname-teekannu
Tokoname Yaki (常滑焼, Aichin prefektuuri), vanhin kuudesta ”vanhasta uunista” (roku koyo, 日本六古窯) ja Japanin tärkein keramiikan tuotantokeskus.
Puhtaalla luonnonsavella (Shudei) on punainen väri, joka johtuu sen korkeasta rautapitoisuudesta (erityisominaisuudet maun ja vihreän teen tarjoamien hyötyjen kannalta). Toisin kuin muilla alueilla, joilla savi on lähes loppu, Tokonamessa on vielä esiintymiä.
Kyusu kiillotettu ulkonäkö ilman lasitusta johtuu siitä, että Kyusu kiillotetaan ennen polttoa, jotta savi puhuu puolestaan.
Mestari Jinshu Seiji Ito
Jinshu (Seiji Ito 伊藤 成二,) syntyi Tokonamessa. Hän valmistui Nagoyan kaupungin teknisestä lukiosta ja aloitti uransa käsintehdyn keramiikan parissa, jossa hän menestyi erinomaisesti. Talous-, kauppa- ja teollisuusministeri myönsi hänelle perinteisen käsityön ansiomitalin. Hänen töitään on esitelty koko uransa ajan lukuisissa kansainvälisissä tapahtumissa ja näyttelyissä, ja hänelle on myönnetty arvostettuja palkintoja erinomaisuudesta useaan otteeseen. Suunnitellessaan teoksiaan hän turvautuu mielellään perinteisiin materiaaleihin ja tekniikoihin, kuten Mogake, Yōhen ja Chara. Hänen mestariteoksissaan yhdistyvät muoto ja toiminta, ja ne ovat täydellinen yhdistelmä modernia, minimalistista muotoilua ja perinteisiä Tokoname-yaki-tekniikoita.
Jinshun palkitut, litteät Kyusut ovat ykkösvalinta Gyokurolle ja muille tuoksuville matalassa lämpötilassa haudutetuille vihreille teille.