Tämä teekannu, joka tunnetaan nimellä Nambu Tekki (tai Nanbu Tekki), on moderni versio esi-isien japanilaisesta valurautakattilasta. Tämä perinteisten japanilaisten tuotemerkkien kestävyyttä ilmentävästä Iwate-valuraudasta valmistettu, arvostetun japanilaisen valmistajan Iwachun valmistama ja 3 tilavuudella saatavana oleva teekannu, jossa on emaloitu sisus, hauduttaa kaikki teet välinpitämättömästi ja pitää ne kuumina pitkään. Yksinkertainen muotoilu ja hienovarainen koristelu antavat Nambu Tekkille sen omaleimaisen luonteen.
Nopea toimitus Ranskaan – 3-5 työpäivää
Materiaali : Emaloitu valurauta
Valmistaja : Iwachu
Lähde: Morioka – Japani
Kontti :
- 650ml (0.65L) – 2-6 kuppia tilavuudesta riippuen
- 900ml (0.9L) – 3-9 kuppia tilavuudesta riippuen
- 1200ml (1.2L) – 4 to 12 cups depending on capacity
Colour: Black
Model: Senbiki
Suodatin: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korillinen infuusori, irrotettava
Valurautaisen teekannun huoltaminen
Tiedä lisää:
Emaloitu valurautainen teekannu
Valurauta sopii erinomaisesti lämmön nopeaan varastointiin ja harmoniseen luovuttamiseen.
Sisäinen emalikerros on täysin turvallinen terveydellesi.
Iwachun japanilainen teekannu
Jokainen Iwachun teekannu on valmistettu Japanissa ja siinä on heidän sinettinsä, joka takaa niiden ylivoimaisen laadun.
Valmistusprosessi kestää noin 3 viikkoa:
Muottien valmistus
Nesteen valaminen
- .
Sisä-/ulkomuotit rikotaan, teekannu puhdistetaan
Tasaiset reunat viimeistellään hiomakoneella
- ./p>
Sisäpuoli emaloitu / ulkopuoli maalattu
Ylimääräinen väri poistettu, maali patinoitu kuivalla liinalla
Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa ja ennen pakkaamista.
Valurautainen teekannu Musta
Tämän kauniin mustan valurautaisen teekannun kuviointi muistuttaa kuuluisaa Itome-kuosiota, japaniksi ”jousi”.
Valurautainen teekannu millä tulella?
Tämä valurautainen teekannu (ei vedenkeitin) ei ole tarkoitettu suoraan kosketukseen lämmönlähteen kanssa. Emali kestää esteettä kauempana olevaa lämpöä teekannun liesi kautta.
Jos emalikerros vaurioituu (väärinkäyttö), valurauta on laadultaan moitteetonta. Rautahiukkaset, jotka todennäköisesti joutuvat kosketuksiin veden kanssa emalikerroksen puuttuessa ja imeytyvät elimistöömme, ovat terveydelle vaarattomia.
Poistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
Sopii kaikille keittovälineille. Rajoita happamia hedelmiä sisältäviä, jotka vahingoittaisivat emalia pitkällä aikavälillä.
Teekannun ensimmäinen käyttö:
Huuhtele se 3 – 4 kertaa kiehuvalla vedellä. Pyyhi ulko- ja sisäpuoli kuivalla liinalla.
Valurautaisen teekannun käyttäminen:
TÄRKEÄÄ: Älä lämmitä vettä suoraan teekannussa. EI KOMPATIBOI mikroaaltouunia tai astianpesukonetta. Älä käytä pesuainetta.
1) Kiehauta vesi (kattila/vedenkeitin)
2) Kaada hieman kiehuvaa vettä teekannuun, ravista sitä varovasti (vesi tulee kosketuksiin reunojen kanssa).
3) Heitä vesi pois
Toimenpide suoritetaan ennen teelehtien laittamista, ne hyötyvät näin lempeästä kosteasta lämmöstä.
4) Kiehauta vesi (mieluiten suodatettu tai vähämineraalinen) haluttuun lämpötilaan (riippuen valmistettavasta teestä)
5) Aseta lehdet ( 2-2,5 g, noin yksi lusikallinen kuppia kohti) teekannuun sijoitettuun hauduttimeen . Kaada joukkoon vesi
6) Hauduta sopivan ajan (teestä riippuen)
7) Poista haudutin, tarjoile, nauti!