Japanilainen käsityötaito on perinteisesti saanut inspiraationsa luonnon elementeistä, joita symboloivat kuvalliset motiivit (kirsikankukat, vaahteranlehdet, pakkaskiteet, kilpikonnankuori…). Meidän Matsuba-teekannumme on japanilaisvalmisteinen valurautainen teekannu, jota koristaa ”matsuba”-motiivi, joka tarkoittaa japaniksi männynneulaa. Kyseessä on vintage-tyylinen Iwachu valurautainen teekannu modernissa versiossaan, jossa on emaloitu sisus.
Nopea toimitus Ranskassa – 3-5 työpäivää
Materiaali : Emaloitu valurauta
Valmistaja: Iwachu
Alkuperä: Morioka – Japani
Tilavuus: 600ml (0.6L) 2-6 kuppia riippuen tilavuudesta
Väri: Morioka – Japani
Tilavuus: 600ml (0.6L) 2-6 kuppia riippuen tilavuudesta
Väri: Morioka – Japani: Antiikinruskea ja kulta tai musta
Malli: Matsuba
Suodatin: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, irrotettava keitin
Valurautaisen teekannun ylläpito
Tiedä lisää:
Emaloitu valurautainen teekannu
Emalipinnoite sisäpuolella, täysin turvallinen terveydelle.
Valurauta, ihanteellinen lämmön nopeaan varastointiin ja harmoniseen luovuttamiseen.
Iwachun japanilainen teekannu
Jokainen Iwachun teekannu on valmistettu Japanissa ja siinä on heidän sinettinsä, joka takaa niiden erinomaisen laadun.
Valmistusprosessi kestää noin 3 viikkoa:
Muottien valmistus
Nesteen valaminen
- .
Sisä-/ulkomuotit rikotaan, teekannu puhdistetaan
Tasaiset reunat viimeistellään hiomakoneella
- ./p>
Sisäpuoli emaloitu / ulkopuoli maalattu
Ylimääräinen väri poistettu, maali patinoitu kuivalla liinalla
Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa ja ennen pakkaamista.
Teekannun väri kehittyy ajan myötä, ja ainutlaatuinen patina takaa sen aitouden.
Millä tulella valurautainen teekannu?
Tämä valurautainen teekannu (ei vedenkeitin) ei ole tarkoitettu suoraan kosketukseen lämmönlähteen kanssa. Emalikerros kestää esteettä kauempana olevaa lämpöä, kautta teekannun liesi.
Jos emalikerros vaurioituu (väärinkäyttö), valurauta on laadultaan moitteetonta. Rautahiukkaset, jotka todennäköisesti joutuvat kosketuksiin veden kanssa emalikerroksen puuttuessa ja imeytyvät elimistöömme, ovat terveydelle vaarattomia.
Poistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
Sopii kaikille keittovälineille. Rajoita happamia hedelmiä sisältäviä, jotka vahingoittaisivat emalia pitkällä aikavälillä.
Teekannun ensimmäinen käyttö:
Huuhtele se 3 – 4 kertaa kiehuvalla vedellä. Pyyhi ulko- ja sisäpuoli kuivalla liinalla.
Valurautaisen teekannun käyttäminen:
TÄRKEÄÄ: Älä lämmitä vettä suoraan teekannussa. EI KOMPATIBOI mikroaaltouunia tai astianpesukonetta. Älä käytä pesuainetta.
1) Kiehauta vesi (kattila/vedenkeitin)
2) Kaada hieman kiehuvaa vettä teekannuun, ravista sitä varovasti (vesi tulee kosketuksiin reunojen kanssa).
3) Heitä vesi pois
Toimenpide suoritetaan ennen teelehtien laittamista, ne hyötyvät näin lempeästä kosteasta lämmöstä.
4) Kiehauta vesi (mieluiten suodatettu tai vähämineraalinen) haluttuun lämpötilaan (riippuen valmistettavasta teestä)
5) Aseta lehdet ( 2-2,5 g, noin yksi lusikallinen kuppia kohti) teekannuun sijoitettuun hauduttimeen . Kaada joukkoon vettä
6) Hauduta sopivan ajan (teestä riippuen)
7) Poista haudutin, tarjoile