Jokainen Karina Klages -teekannu on ainutlaatuinen luomus. Tämä saksalainen keraamikko uskaltaa tulkita japanilaista ja kiinalaista keramiikkaa yhdistämällä perinteiset muodot karheaan tekstuuriin, joka yhdistää sinut uudelleen luontoon joka kerta, kun nautit kupin teetä. Tämä pieni gaiwan ei ole poikkeus, etkä halua koskaan jättää sitä.
Nopea toimitus Ranskassa 3-5 työpäivän kuluessa
Materiaali : Terracotta – Ceramic – Stoneware
Origine: Lower Saxony, Germany
Content: 100ml (0.1L)
Väri: Valkoinen emalikerma
Ei suodatinta, kansi toimii suodattimena
Huomiot: Tuotteen valmistus: Käsityönä
Tekijä: Karina Klages
Löydä lisää:
Theière Karina Klages
Hänen työnsä ovat saaneet inspiraationsa Wabi-Sabi -estetiikasta. ”Sabi”-kauneusihanteesta tulee täydellinen vasta ”Wabi”-tunteen myötä. Wabi ei välitä täydellistä, tahratonta, häikäisevää kauneutta, vaan rauhallista, synkkää, hillittyä kauneutta. Kypsyyden kauneutta, liikkumattomuudessa.
Gaiwan: pieni astia teen keittämiseen.
Teekannu tarkoittaa kiinaksi ”kannellista kulhoa”. Käytetty Kiinassa Ching-dynastian (1644-1912) ajoista lähtien. Gaiwan (lausutaan gaiwan) on tarpeeksi pieni, jotta siihen voi tarttua yhdellä kädellä.
Gaiwanin edut
Teenlehtien toistuva hauduttaminen.
Oolong-, vihreän, valkoisen ja pu erh -teen useampaan kertaan hauduttamiseen. Mustat teet säilyttävät makunsa huonommin useiden haudutusten aikana.
Haudutuksen seuraaminen.
Lehdet kelluvat vapaasti gaiwanissa, joten voit ihailla, miten ne vapauttavat makunsa, ja arvioida paremmin, milloin haudutus kannattaa lopettaa.
Gaiwanin käyttäminen
Teenlehtien asettaminen kulhoon.
Määrä vaihtelee teen voimakkuuden, gaiwanin koon ja oman makusi mukaan. Käytä yleensä enemmän kuin teekannussa ja hauduta vähemmän aikaa.
Lisää kuuma vesi
Hänen lämpötilansa vaihtelee teetyypin mukaan. Käytä kantta lehtien sekoittamiseen.
Asenna kansi takaisin kuppiin
Laske haudutusaika 10 sekunnista muutamaan minuuttiin. Kallista kantta niin, että se on hieman vinossa. Aukon pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta vesi pääsee valumaan ulos, ja tarpeeksi pieni, jotta lehdet eivät pääse karkaamaan.
Pidä Gaiwania kädessä.
Kokeile löytääksesi menetelmän, joka tuntuu sinusta luonnollisimmalta. Kokeile käyttää peukaloa ja keskisormea pitämään kiinni kulhon levenevästä reunasta. Käytä etusormea (tai etuniveltä) pitämään kansi tukevasti paikallaan. Poltat sormesi kerran tai kaksi ennen kuin onnistut, se on normaalia!
Teen kaataminen
Kahvaa gaiwanista tukevasti kiinni ja kallista sitä kohti kuppia (tai kannua jos haluat tarjoilla usealle henkilölle tasaisen haudutuksen). Tee tämä luottavaisesti, tee valuu varovasti ulos. Ravista gaiwania muutaman kerran voimakkaasti varmistaaksesi, että kaikki neste on tullut ulos. Jos jätät teetä sinne, se jatkaa hauduttamista ja maistuu katkeralta.