Tämä upea Japanilainen teekannu Iwachu on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta, jonka on valmistanut Japanin johtava valmistaja. Yläosaa koristaa Nami-kuvio, joka kuvaa aaltoa japanilaisessa kulttuurissa. Vuosikymmenten aikana Iwachu-valimo on onnistunut säilyttämään esi-isiensä käsityöläisvalmistustekniikat ja sopeutumaan samalla uusiin teknologioihin. Tämä hyvin huollettu valurautainen teekannu kestää eliniän.
Nopea toimitus Ranskassa – 3-5 työpäivää
Materiaali : Emaloitu valurauta
Origine: Morioka – Japani
Valmistaja : Iwachu
Kapasiteetti : 650ml (0.65L) – 2-6 kuppia
Väri: Musta Kulta
Malli: Nami
Suodatin : Ruostumaton teräs, irrotettava
Valurautaisen teekannun huoltaminen
Tiedä lisää:
Emaloitu valurautainen teekannu
Emalipinnoite sisäpuolella, täysin turvallinen terveydelle.
Valurauta, ihanteellinen lämmön nopeaan varastointiin ja harmoniseen luovuttamiseen.
Iwachun japanilainen teekannu
Jokainen Iwachun teekannu on valmistettu Japanissa ja siinä on heidän sinettinsä, joka takaa niiden erinomaisen laadun.
Valmistusprosessi kestää noin 3 viikkoa:
Muottien valmistus
Nesteen valaminen
- .
Sisä-/ulkomuotit rikotaan, teekannu puhdistetaan
Tasaiset reunat viimeistellään hiomakoneella
- ./p>
Sisäpuoli emaloitu / ulkopuoli maalattu
Ylimääräinen väri poistettu, maali patinoitu kuivalla liinalla
Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa ja ennen pakkaamista.
Musta japanilainen valurautainen teekannu
Teekannun väri muuttuu ajan myötä, ainutlaatuinen patina takaa sen aitouden.
Millä tulella valurautainen teekannu?
Tämä on valurautainen TEEKANNU, ei vedenkeitin. Se ei saa olla suorassa kosketuksessa lämmönlähteeseen. Emalikerros kestää ongelmitta kauempana olevaa lämpöä, kuten teekannun liesi.
Jos emalikerros vahingoittuisi (väärinkäytön vuoksi), teekannun valurauta on laadultaan moitteetonta. Rautahiukkaset, jotka todennäköisesti joutuvat kosketuksiin veden kanssa emalikerroksen puuttuessa ja imeytyvät elimistöömme, ovat terveydelle vaarattomia.
Poistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
Sopii kaikille keittomuodoille. Rajoita kuitenkin happamien hedelmien käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa emalia pitkällä aikavälillä.
Teekannun ensimmäinen käyttö:
Huuhtele se 3-4 kertaa kiehuvalla vedellä. Pyyhi ulko- ja sisäpuoli kuivalla liinalla.
Valurautaisen teekannun käyttäminen:
TÄRKEÄÄ: Älä lämmitä vettä suoraan valurautaisessa teekannussa. EI KOMPATIBOI mikroaaltouunia tai astianpesukonetta. Älä käytä pesuainetta.
1) Kiehauta vettä (kattila/vedenkeitin)
2) Kaada hieman kiehuvaa vettä teekannuun, ravista varovasti (vesi tulee kosketuksiin reunojen kanssa).
3) Heitä vesi pois
Tämä tehdään ennen teelehtien laittamista, jotta ne hyötyvät lempeästä kosteasta lämmöstä.
4) Kiehauta vesi (mieluiten suodatettu tai vähämineraalinen) haluttuun lämpötilaan (riippuen valmistettavasta teestä)
5) Laita teelehdet ( 2-2,5 g, noin yksi lusikallinen kupillista kohti) teekannuun laitettavaan suodattimeen. Kaada joukkoon vesi
6) Hauduta sopivan ajan (teestä riippuen)
7) Poista haudutin, nauti