Turkoosi valurautainen teekannu on todellinen kaunotar. Valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta valuraudasta, joka on valmistettu Japanissa yli satavuotiaassa ja kuuluisassa Iwachun valimossa. Ihaile näitä kauniita kultaisia perhosia, jotka lepattavat kukkien keskellä, ja tätä eloisaa, pitkään säilyvää turkoosia väriä. Iwachu on keksinyt itsensä vuosien varrella uudelleen tuodakseen meille laadukkaita valurautaisia teekannuja, joissa yhdistyvät muotoilu, nykyaikaisuus, helppokäyttöisyys ja helppohoitoisuus.
Nopea toimitus Ranskassa – 3-5 työpäivää
Materiaali : Emaloitu valurauta
Valmistaja : Iwachu
Origine : Morioka – Japani
Tilavuus : 600ml (0.6L) – 2-6 kuppia riippuen tilavuudesta
Väri : Turkoosin sininen ja kulta
Malli: Butterfly
Suodatin: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korillinen keitin, irrotettava
Valurautaisen teekannun hoito
Tiedä lisää:
Emaloitu valurautainen teekannu
Sisäpuolinen emalipinnoite, täysin turvallinen terveydellesi.
Valurauta, ihanteellinen lämmön nopeaan varastointiin ja harmoniseen luovuttamiseen.
Japanilainen Iwachu-teekannu
Jokainen Iwachu-teekannu on valmistettu Japanissa ja siinä on heidän sinettinsä, joka takaa niiden ylivoimaisen laadun.
Valmistusprosessi kestää noin 3 viikkoa:
Muottien valmistus
Nesteen valaminen
- .
Sisä-/ulkomuotit rikotaan, teekannu puhdistetaan
Tasaiset reunat viimeistellään hiomakoneella
- ./p>
Sisäpuoli emaloitu / ulkopuoli maalattu
Ylimääräinen väri poistettu, maali patinoitu kuivalla liinalla
Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa ja ennen pakkaamista.
Tämän turkoosin valurautaisen teekannun väri kehittyy ajan myötä ja antaa sille ainutlaatuisen patinan, joka takaa sen pitkäikäisyyden.
Millä tulella valurautainen teekannu?
Tämä valurautainen teekannu (ei vedenkeitin) ei ole tarkoitettu suoraan kosketukseen lämmönlähteen kanssa. Emalointi kestää esteettä kauempana olevaa lämpöä teekannun liesi kautta.
Jos emalikerros vaurioituu (väärinkäyttö), valurauta on laadultaan moitteetonta. Ruoste sekä rautahiukkaset, jotka todennäköisesti joutuvat kosketuksiin veden kanssa emalikerroksen puuttuessa ja imeytyvät elimistöömme, ovat terveydelle vaarattomia.
Poistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
Soveltuu kaikenlaisiin keittotuotteisiin. Rajoita happamia hedelmiä sisältäviä, jotka vahingoittaisivat kiillettä pitkällä aikavälillä.
Teekannun ensimmäinen käyttö:
Huuhtele se 3-4 kertaa kiehuvalla vedellä. Pyyhi ulko- ja sisäpuoli kuivalla liinalla.
Valurautaisen teekannun käyttäminen:
TÄRKEÄÄ: Älä lämmitä vettä suoraan teekannussa. Ei sovi mikroaaltouuniin tai astianpesukoneeseen. Älä käytä pesuainetta.
1) Kiehauta vesi (kattila / vedenkeitin)
2) Kaada hieman kiehuvaa vettä teekannuun, ravista varovasti (vesi tulee kosketuksiin reunojen kanssa).
3) Heitä vesi pois
Toimenpide suoritetaan ennen teelehtien laittamista, ne hyötyvät näin lempeästä kosteasta lämmöstä.
4) Kiehauta vesi (mieluiten suodatettu tai vähämineraalinen) haluttuun lämpötilaan (riippuen valmistettavasta teestä)
5) Aseta lehdet ( 2-2,5 g, noin yksi lusikallinen kuppia kohti) teekannuun sijoitettuun keittimeen . Kaada joukkoon vettä
6) Hauduta sopivan ajan (teestä riippuen)
7) Poista haudutin, tarjoile