Säädyllisyys ja tyylikkyys luonnehtivat tätä Iwachun japanilaista valurautateekannua. Teekannun yläosaa koristaa Kiku-aihe, krysanteemi. Pystysuorat viivat esittävät tämän tyylikkään kukan, Japanin keisarihuoneen tunnuksen, monia terälehtiä. Tässä japanilaisvalmisteisessa teekannussa on emaloitu valurautainen sisus, joka hauduttaa ja pitää kaikki teet kuumina pitkään irrotettavan keittokorin ansiosta. Esivanhempien japanilaista käsityötaitoa nöyrässä palveluksessasi.
Nopea toimitus Ranskaan – 3-5 työpäivää
Materiaali: Materiaali: Enameloitu valurauta
Valmistaja : Iwachu
Origine : Morioka – Japani
Tilavuus : 650ml (0.65L) – 2-6 kuppia riippuen tilavuudesta
Väri : Musta ja hopea
Malli: Kiku
Suodatin: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kori-infuusori, irrotettava
Valurautaisen teekannun huoltaminen
Tiedä lisää:
Emaloitu valurautainen teekannu
Valurauta sopii erinomaisesti lämmön nopeaan varastointiin ja harmoniseen luovuttamiseen.
Sisäinen emalikerros on täysin turvallinen terveydelle.
Iwachun japanilainen teekannu
Jokainen Iwachun teekannu on valmistettu Japanissa ja siinä on heidän sinettinsä, joka takaa niiden ylivoimaisen laadun.
Valmistusprosessi kestää noin 3 viikkoa:
Muottien valmistus
Nesteen valaminen
- .
Sisä-/ulkomuotit rikotaan, teekannu puhdistetaan
Edulliset reunat viimeistellään hiomakoneella
- ./p>
Sisäpuoli emaloitu / ulkopuoli maalattu
Ylimääräinen väri poistettu, maali patinoitu kuivalla liinalla
Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa ja ennen pakkaamista.
Valurautainen teekannu millä tulella?
Tämä valurautainen TEEKANNU (ei vedenkeitin) ei ole tarkoitettu suoraan kosketukseen lämmönlähteen kanssa. Emali kestää esteettä kauempana olevaa lämpöä teekannun liesi kautta.
Jos emalikerros on vaurioitunut (väärinkäyttö), valurauta on laadultaan moitteetonta. Rautahiukkaset, jotka todennäköisesti joutuvat kosketuksiin veden kanssa emalikerroksen puuttuessa ja imeytyvät elimistöömme, ovat terveydelle vaarattomia.
Poistettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
Sopii kaikille keittovälineille. Rajoita happamia hedelmiä sisältäviä, jotka vahingoittaisivat emalia pitkällä aikavälillä.
Teekannun ensimmäinen käyttö:
Huuhtele se 3 – 4 kertaa kiehuvalla vedellä. Pyyhi ulko- ja sisäpuoli kuivalla liinalla.
Valurautaisen teekannun käyttäminen:
TÄRKEÄÄ: Älä lämmitä vettä suoraan teekannussa. Ei sovi mikroaaltouuniin tai astianpesukoneeseen. Älä käytä pesuainetta.
1) Kiehauta vesi (kattila/vedenkeitin)
2) Kaada hieman kiehuvaa vettä teekannuun, ravista varovasti (vesi tulee kosketuksiin reunojen kanssa).
3) Heitä vesi pois
Toimenpide suoritetaan ennen teelehtien laittamista, ne hyötyvät näin lempeästä kosteasta lämmöstä.
4) Kiehauta vesi (mieluiten suodatettu tai vähämineraalinen) haluttuun lämpötilaan (riippuen valmistettavasta teestä)
5) Aseta lehdet ( 2-2,5 g, noin yksi lusikallinen kuppia kohti) teekannuun sijoitettuun hauduttimeen . Kaada joukkoon vesi
6) Hauduta sopivan ajan (teestä riippuen)
7) Poista haudutin, tarjoile, nauti!