Tämä Keraaminen teekannu on kyusu, joka viittaa pieneen perinteiseen japanilaiseen teekannuun. Tässä on koko kokoelma yleisimpiä tyylejä: Ushirode, Uwade ja tietenkin Yokode Kyusu. Laatua, tyylikkyyttä ja monipuolisuutta on tarjolla – vaikeinta on valita!”
Materiaali: Terrakotta – Keraaminen – Kivitavaraa. Metalli-, keramiikka- tai puukahva mallista riippuen
Tyyli : Japanilainen, Yokode kyusu (sivukahva), Uwade kyusu (yläkahva) tai Ushirode kyusu (kahva vastapäätä nokka-astiaa) mallista riippuen
Alkuperä : Kiina
Kapasiteetti : välillä 190 (0.19L) ja 220ml välillä mallista riippuen
Mitat : katso kuvat
Väri : Useita eri malleja valittavana, harmaan, vihreän, beigen ja vaaleanpunaisen eri sävyjä.
Suodatin : kivitavaraa, integroitu teekannuun nokan eteen
Valmistus : käsintehty
Toimitusaika 3-4 viikkoa
Tietoa tästä tuotteesta:
Kyusu
Kyusu on perinteisen japanilaisen teekannun nimi. Useimmiten se on valmistettu terrakotasta, ja siinä on yleensä pieni tilavuus, ja se soveltuu hyvin teen juomiseen useina haudutuksina.
Hoito keraaminen teekannu
Keramiikkainen teekannu tarvitsee huoltoa säilyttääkseen laatunsa. Ennen jokaista käyttökertaa voit kaataa kuumaa vettä teekannuun ennen teelehtien asettamista siihen, jotta ne hyötyvät lempeästä kosteasta lämmöstä.
Puhdista teekannu käytön jälkeen huuhtelemalla se vain puhtaalla vedellä. Jos teen tanniinit ovat laskeutuneet ja haluat valmistaa erilaisia teelaatuja, voit silloin tällöin hangata teekannun sisäpuolta hammasharjalla liotettuasi sitä vesihauteessa, jossa on soodaa.
Säilytä savinen teekannu kuivassa paikassa
, kaukana ruoanlaiton hajuista, höyryistä… Anna teekannun valua hyvin käytön jälkeen,<<.span face="Times New Roman, serif">eivät jätä siihen vettä joka voisi kyllästää teekannun katkeralla maulla.
Keramiikan teekannut ovat herkkiä lämpöshokille, vaikka ne olisi muotoiltu erinomaisesta savesta.Älä laita teekannua kylmän juoksevan veden alle, kun se on vielä kuuma<./span>, se voi haljeta.