Herkkä käsinmaalattu posliini, runolliset kirsikankukkamotiivit, laadukas käsityötaito, tämä on upea Vintage Chinese Tea Set vaalia tai antaa rakkaalleen. Voit valita erikseen gaiwanin (kuuluisa kulhollinen teekannu kannella), sen suuren lautasen joka tunnetaan teeveneenä sekä kannun ja siihen sopivan kupin. Tarjoamme täydellisen sarjan, jossa on 6 kuppia.
Materiaali : Savitavaraa – Keraamista – Kivitavaraa
Tyyli : Japanilainen, tyyppi Hohin Kyusu (ilman kahvaa)
Alkuperä : China
Content : Gaiwan about 160ml (0,16L) – Cup 45ml – Pitcher 180ml
Approximate dimensions: Katso tuotenimet
Väri: Vaaleanharmaa vaaleanpunainen kuvio
Ei suodatinta: kansi toimii suodattimena
Toimitusaika 3 – 4 viikkoa
Tiedä lisää:
Uusi teesetti: Retrotyylistään huolimatta tämä teesetti on upouusi, hiljattain valmistettu tuote, jota ei ole koskaan käytetty.
Gaiwan: pieni astia teen hauduttamiseen.
Teekannu tarkoittaa kiinaksi ”kannellista kulhoa”. Käytetty Kiinassa Ching-dynastian (1644-1912) ajoista lähtien. Gaiwan (lausutaan gaiwan) on tarpeeksi pieni, jotta siitä voi ottaa kiinni yhdellä kädellä.
Gaiwanin edut
Teelehtien hauduttamiseen toistuvasti.
Perfektinen useisiin haudutuksiin, yleisimmin oolong-, vihreälle, valkoiselle ja pu erh -teelle. Mustat teet (”punaiset teet” Kiinassa) säilyttävät makunsa huonommin useiden haudutusten aikana.
Hallitse haudutusta.
Kun lehdet kelluvat vapaasti gaiwanissa, voit ihailla, kuinka ne vapauttavat makunsa, ja arvioida paremmin, milloin haudutus kannattaa lopettaa.
Gaiwanin käyttäminen
Teenlehtien asettaminen kulhoon.
Määrä vaihtelee teen voimakkuuden, gaiwanin koon ja oman makusi mukaan. Käytä yleensä enemmän kuin teekannussa ja hauduta vähemmän aikaa.
Lisää kuuma vesi
Hänen lämpötilansa vaihtelee teetyypin mukaan. Sekoita lehdet kannen avulla.
Pane kansi takaisin kuppiin
Kun haudutus on valmis (10 sekunnin ja muutaman minuutin välillä). Kallista kantta niin, että se on hieman vinossa. Siihen pitäisi jäädä riittävän suuri aukko, jotta vesi pääsee valumaan ulos, ja riittävän pieni, jotta lehdet eivät pääse karkaamaan.
Pidä Gaiwania kädessä.
Kokeile löytääksesi menetelmän, joka tuntuu sinusta luonnollisimmalta. Kokeile käyttää peukaloa ja keskisormea pitämään kiinni kulhon levenevästä reunasta. Käytä sitten etusormea eli etuniveltä pitämään kansi tukevasti paikallaan. Poltat sormesi kerran tai kaksi ennen kuin onnistut, se on normaalia!
Kaada tee gaiwanista kuppiin.
Pitäkää gaiwania tukevasti ja kallistakaa sitä kohti kuppia tai kannua, jos haluat tarjoilla useille ihmisille tasaista haudutusta. Tee tämä luottavaisesti, tee valuu varovasti. Ravista gaiwania muutaman kerran voimakkaasti varmistaaksesi, että kaikki neste on tullut ulos. Jos jätät teetä siihen, se jatkaa hauduttamista ja maistuu katkeralta.