Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml

89.00

Palaa juurillesi, alkuperääsi, maahan tämän upean saviastian Gaiwanin avulla. Keraamikko Karina Klagesin ainutlaatuinen luomus lasittamattomasta kivitavarasta.

Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml

Paluu juurillesi tämän upean maasälpä Gaiwanin ansiosta. Keraamikko Karina Klagesin ainutlaatuinen luomus lasittamattomasta raakakivitavara-aineesta, jonka perinteisen kiinalaisen teekannun rakeinen rakenne ja kannen hienot spiraalit palauttavat sinut takaisin luontoon.

Nopea toimitus Ranskassa&3-5 työpäivää

Materiaali : Maasälpä – Keraaminen – Kivitavaraa

Tyyli: Kiinalainen Gaiwan-tyyppi (Teekannu-kuppi)

Alkuperä: Kiina: Lower Saxony, Germany

Capacity : 110ml (0.11L)

Color: Harmaa

Ei suodatinta, kansi toimii suodattimena

Valmistus: Hieman yli 1,5 litraa (1,5 litraa): Käsityönä

Tekijä: Karina Klages

Tietoa tästä tuotteesta :

Tee Karina Klages

Karina Klages uskaltaa tulkita japanilaista ja kiinalaista teekeramiikkaa yhdistämällä alkuperäiset perinteiset muodot karheaan pintaan tai spontaaniin lasitteen levitykseen.

Hänen teoksiaan inspiroi Wabi-Sabi -estetiikka. ”Sabi”-kauneusihanteesta tulee täydellinen vasta ”Wabi”-tunteen myötä. Wabi ei ole täydellisen, tahrattoman, häikäisevän kauneuden kantaja, vaan rauhallinen, tumma, hillitty.

Gaiwan: pieni astia teen hauduttamiseen.

Teekannu tarkoittaa kiinaksi ”kannellinen kulho”. Käytetty Kiinassa Ching-dynastian (1644-1912) ajoista lähtien. Gaiwan (lausutaan gaiwan) on tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu yhteen käteen.

Gaiwanin edut

Teenlehtien toistuva hauduttaminen.

Oolong-, vihreän, valkoisen ja pu erh -teen useampaan kertaan hauduttamiseen. Mustat teet säilyttävät makunsa huonommin useiden haudutusten aikana.

Haudutuksen seuraaminen.

Lehdet kelluvat vapaasti gaiwanissa, jotta voit ihailla, miten ne vapauttavat makunsa ja arvioida paremmin, milloin haudutus kannattaa lopettaa.

Gaiwanin käyttäminen

Teenlehtien asettaminen kulhoon.

Määrä vaihtelee teen voimakkuuden, gaiwanin koon ja henkilökohtaisen makusi mukaan. Käytä yleensä enemmän kuin teekannussa ja hauduta vähemmän aikaa.

Lisää kuuma vesi

Hänen lämpötilansa vaihtelee teetyypin mukaan. Käytä kantta lehtien sekoittamiseen.

Asenna kansi takaisin kuppiin

Laske haudutusaika 10 sekunnista muutamaan minuuttiin. Kallista kantta niin, että se on hieman vinossa. Aukon pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta vesi pääsee valumaan ulos, ja tarpeeksi pieni, jotta lehdet eivät pääse karkaamaan.

Pidä Gaiwania kädessä.

Kokeile löytääksesi menetelmän, joka tuntuu sinusta luonnollisimmalta. Kokeile käyttää peukaloa ja keskisormea pitämään kiinni kulhon levenevästä reunasta. Käytä etusormea (tai etuniveltä) pitämään kansi tukevasti paikallaan. Poltat sormiasi kerran tai kaksi ennen kuin onnistut, se on normaalia!

Teen kaataminen

Kannattele gaiwania ja kallista sitä kohti kuppia (tai kannua jos haluat tarjoilla useille ihmisille tasalaatuisen teen). Tee tämä luottavaisesti, tee valuu varovasti ulos. Ravista gaiwania muutaman kerran voimakkaasti varmistaaksesi, että kaikki neste on tullut ulos. Jos jätät teetä sinne, se jatkaa hauduttamista ja maistuu katkeralta.

Kun olet valmis, lisää kuumaa vettä toista haudutusta varten.

Hyvä on, että tee on valmis.
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml
Gaiwan Earth keraaminen teekannu 110ml

89.00

89.00