Paluu juurillesi tämän upean maasälpä Gaiwanin ansiosta. Keraamikko Karina Klagesin ainutlaatuinen luomus lasittamattomasta raakakivitavara-aineesta, jonka perinteisen kiinalaisen teekannun rakeinen rakenne ja kannen hienot spiraalit palauttavat sinut takaisin luontoon.
Nopea toimitus Ranskassa&3-5 työpäivää
Materiaali : Maasälpä – Keraaminen – Kivitavaraa
Tyyli: Kiinalainen Gaiwan-tyyppi (Teekannu-kuppi)
Alkuperä: Kiina: Lower Saxony, Germany
Capacity : 110ml (0.11L)
Color: Harmaa
Ei suodatinta, kansi toimii suodattimena
Valmistus: Hieman yli 1,5 litraa (1,5 litraa): Käsityönä
Tekijä: Karina Klages
Tietoa tästä tuotteesta :
Tee Karina Klages
Karina Klages uskaltaa tulkita japanilaista ja kiinalaista teekeramiikkaa yhdistämällä alkuperäiset perinteiset muodot karheaan pintaan tai spontaaniin lasitteen levitykseen.
Hänen teoksiaan inspiroi Wabi-Sabi -estetiikka. ”Sabi”-kauneusihanteesta tulee täydellinen vasta ”Wabi”-tunteen myötä. Wabi ei ole täydellisen, tahrattoman, häikäisevän kauneuden kantaja, vaan rauhallinen, tumma, hillitty.
Gaiwan: pieni astia teen hauduttamiseen.
Teekannu tarkoittaa kiinaksi ”kannellinen kulho”. Käytetty Kiinassa Ching-dynastian (1644-1912) ajoista lähtien. Gaiwan (lausutaan gaiwan) on tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu yhteen käteen.
Gaiwanin edut
Teenlehtien toistuva hauduttaminen.
Oolong-, vihreän, valkoisen ja pu erh -teen useampaan kertaan hauduttamiseen. Mustat teet säilyttävät makunsa huonommin useiden haudutusten aikana.
Haudutuksen seuraaminen.
Lehdet kelluvat vapaasti gaiwanissa, jotta voit ihailla, miten ne vapauttavat makunsa ja arvioida paremmin, milloin haudutus kannattaa lopettaa.
Gaiwanin käyttäminen
Teenlehtien asettaminen kulhoon.
Määrä vaihtelee teen voimakkuuden, gaiwanin koon ja henkilökohtaisen makusi mukaan. Käytä yleensä enemmän kuin teekannussa ja hauduta vähemmän aikaa.
Lisää kuuma vesi
Hänen lämpötilansa vaihtelee teetyypin mukaan. Käytä kantta lehtien sekoittamiseen.
Asenna kansi takaisin kuppiin
Laske haudutusaika 10 sekunnista muutamaan minuuttiin. Kallista kantta niin, että se on hieman vinossa. Aukon pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta vesi pääsee valumaan ulos, ja tarpeeksi pieni, jotta lehdet eivät pääse karkaamaan.
Pidä Gaiwania kädessä.
Kokeile löytääksesi menetelmän, joka tuntuu sinusta luonnollisimmalta. Kokeile käyttää peukaloa ja keskisormea pitämään kiinni kulhon levenevästä reunasta. Käytä etusormea (tai etuniveltä) pitämään kansi tukevasti paikallaan. Poltat sormiasi kerran tai kaksi ennen kuin onnistut, se on normaalia!
Teen kaataminen
Kannattele gaiwania ja kallista sitä kohti kuppia (tai kannua jos haluat tarjoilla useille ihmisille tasalaatuisen teen). Tee tämä luottavaisesti, tee valuu varovasti ulos. Ravista gaiwania muutaman kerran voimakkaasti varmistaaksesi, että kaikki neste on tullut ulos. Jos jätät teetä sinne, se jatkaa hauduttamista ja maistuu katkeralta.