Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml

29.00

Tämä pieni Clay Gaiwan on saatavana keraamisella pinnoitteella tai ilman, jotta teekannusta voidaan tehdä muistilla tai ilman, ja se on yksinkertaisesti upea.

Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml

Pieni Clay Gaiwan on yksinkertaisesti upea, ja sitä on saatavana keraamisella pinnoitteella tai ilman, jotta teekannusta saadaan muistilla tai ilman. Kauneus piilee usein yksinkertaisuudessa, ja tässä on ihana todiste siitä.

Materiaali: Poltettu savi – Savikannu +/- keraaminen sisävuori mallista riippuen

Origine: Kiina

Sisältö : 120ml (0.12L)

Koko : 8,5 x 8,5cm

Väri : Musta tai punainen

Valmistaja : Valettu

Toimitus 2-4 viikkoa

Lisätietoa

Gaiwan: pieni astia teen keittämiseen.

Teekannu tarkoittaa kiinaksi ”kannellista kulhoa”. Käytetty Kiinassa Ching-dynastian (1644-1912) ajoista lähtien. Gaiwan (lausutaan gaïwan) on tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu yhteen käteen.

Gaiwanin edut

Gaiwanin avulla teelehdet voidaan hauduttaa useaan kertaan.

Täydellinen useaan kertaan haudutettavaksi, useimmiten oolong-, vihreälle, valkoiselle ja pu erh -teelle. Mustat teet (”punaiset teet” Kiinassa) säilyttävät makunsa huonommin useiden haudutusten aikana.

Gaiwanin avulla voit hallita haudutusta.

Kun lehdet kelluvat vapaasti gaiwanissa, voit ihailla, kuinka ne vapauttavat makunsa, ja arvioida paremmin, milloin haudutus kannattaa lopettaa.

Gaiwanin käyttäminen

Teenlehtien asettaminen kulhoon.

Määrä vaihtelee teen vahvuuden, gaiwanin koon ja oman makusi mukaan. Käytä yleensä enemmän kuin teekannussa ja hauduta vähemmän aikaa.

Lisää kuuma vesi

Hänen lämpötilansa vaihtelee teetyypin mukaan. Sekoita lehdet kannen avulla.

Pane kansi takaisin kuppiin

Kun haudutus on valmis (10 sekunnin ja muutaman minuutin välillä). Kallista kantta niin, että se on hieman vinossa. Siihen pitäisi jäädä riittävän suuri aukko, jotta vesi pääsee valumaan ulos, ja riittävän pieni, jotta lehdet eivät pääse karkaamaan.

Pidä Gaiwania kädessä.

Kokeile löytääksesi menetelmän, joka tuntuu sinusta luonnollisimmalta. Kokeile käyttää peukaloa ja keskisormea pitämään kiinni kulhon levenevästä reunasta. Käytä sitten etusormea eli etuniveltä pitämään kansi tukevasti paikallaan. Poltat sormesi kerran tai kaksi ennen kuin onnistut, se on normaalia!

Kaada tee gaiwanista kuppiin.

Pitäkää gaiwania tukevasti ja kallistakaa sitä kohti kuppia tai kannua, jos haluat tarjoilla useille ihmisille tasaista haudutusta. Tee tämä luottavaisesti, tee valuu varovasti. Ravista gaiwania muutaman kerran voimakkaasti varmistaaksesi, että kaikki neste on tullut ulos. Jos jätät teetä siihen, se jatkaa hauduttamista ja maistuu katkeralta.

Kun olet valmis, lisää kuumaa vettä ja hauduta lehdet uudelleen.

Mitä haluat, lisää kuuma vesi ja hauduta lehdet uudelleen.
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml
Gaiwan Clay kiinalainen teekannu 120ml

29.00

29.00