Tässä se on kaikessa loistossaan, Japanilainen valurautakattila koristeltuna Arare-aiheella. Suurikokoinen, japanilaisvalmisteinen Nanbu Tekki, perinteinen japanilainen tetsubin lasittamattomasta valuraudasta. Nauti ylimääräistä rautaa jokaiseen kuppiin lämmittämällä teevettä tällä suurella valurautaisella vedenkeittimellä Japanista.
Nopea toimitus Ranska – 3-5 työpäivää
Materiaali : Lasittamaton valurauta
Kattila yhteensopiva kaikkien polttimien kanssa paitsi induktiokattilan kanssa (pohja ei ole täysin tasainen)
Origine : Iwate – Japani
Valmistaja : Asahi
Malli: Nanbu Arare
Kapasiteetti: 1600ml (1.6L)
Käyttökapasiteetti välillä 1/2 ja 2/3 kapasiteetista (noin 0.8l – 1.1l)
Väri: Musta
Ei suodatinta
Valurautaisen teekannun huolto
Palamaton valurauta
Teeveden keittämiseen
Palamaton valurauta
Teeveden keittämiseen
.Karhea pinta sallii biosaatavan raudan imeytyä veteen kiehumisen aikana. Tästä vedestä valmistettu tee on makeampaa.
Nauti rautalisän terveyshyödyistä jokaisella kupillisella.
Japanilainen valurautainen vedenkeitin
Tämä valurautainen vedenkeitin on valmistettu Japanissa Iwaten alueella, mikä on tulosta noin 3 viikon valmistusprosessista :
Muotin valmistaminen käsin ja sen jälkeen nestemäisen raudan valaminen
Kamayaki-tekniikka: valurauta, joka on altis ruostumaan (jap.: 鋳鉄, chūtetsu), se poltetaan hapettamalla 800 °C:ssa (luonnollinen suojaus).
Murtunut muotti, kattila puhdistettu
Epäsymmetriset reunat leikattu hiomakoneella
.p>Sisäpuoli käsitelty perinteisellä japanilaisella urushi-lakalla
Korkea lämpötila, musta silikonimaali (Kuro yakitsuke 黒 焼 付.) poltetaan Tetsubinin pintaan
laadunvalvonta jokaisessa valmistusvaiheessa ja ennen pakkaamista
Käyttöohjeet
– ÄLÄ KOSKAAN kuumenna tyhjiössä
Aluksi täytä tetsubin vedellä.
– Älä kaada kylmää vettä kuumaan kattilaan
lämpöshokki voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita, jopa laadukkaimmalle valuraudalle.
– Täytä vedenkeitin enintään 2/3 täyteen
Muussa tapauksessa kiehuva vesi voi valua yli.
– Kuumenna miedolla lämmöllä (vältä lämpöshokkia).
Ei sovi mikroaaltouuniin
Kun vesi on kiehunut 1 minuutin ajan, voit kaataa sen teekannuun. Jos haluat nauttia kaikista valuraudan eduista ja vedestä, jossa on runsaasti biosaatavaa rautaa, anna veden kiehua hyvin varovasti 30 minuuttia Tetsubinissa.Huolehdi siitä, että veden määrä on riittävä, jotta vedenkeitin ei kuumene tyhjäksi!
korkki ja kansi voivat olla erittäin kuumia. Varo kiehuvaa höyryä joka voi purkautua äkillisesti, kun kansi poistetaan.
Kuuman veden kaatamiseksi laita paksu kangas kannen päälle tai käytä pince, käytännöllinen!
– Älä lepuuta tetsubinia tulella
estääksesi sen kuumenemisen tyhjäksi.
Jos valmistat infuusion suoraan vedenkeittimeen, sen väri muuttuu tummemmaksi (normaali vaaraton reaktio).
– Tyhjennä vedenkeitin kokonaan, anna kuivua ilman kantta
Älä anna veden jäähtyä vedenkeittimessä.
– Älä puhdista sisäpuolta
Pehmennä vain huuhtelu kirkkaalla vedellä.